Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Κάτσε

Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Κάτσε

Gazzetta team
Άρης: Μέρος της προπόνησης ο Κάτσε

bet365

Ο Έργκους Κάτσε συμμετείχε σε μέρος της σημερινής (28/12) προπόνησης του Άρη δείχνοντας ότι θα είναι έτοιμος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρήθηκε από θλάση και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων. Η συμμετοχή του σε μέρος του σημερινού (28/12) προγράμματος καλλιέργησε αισιοδοξία στους «κίτρινους». Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα (ανέβηκαν οι ρυθμοί) περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο, αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, αυτά δεν έχουν διαφοροποιηθεί με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει και πάλι σε κομμάτι της προπόνησης και τον Τζέιμς Τζέγκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα