Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη των βελτιωτικών έργων στην Λεωφόρο (vid)

Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη των βελτιωτικών έργων στην Λεωφόρο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη των βελτιωτικών έργων στην Λεωφόρο (vid)

bet365

Με την τοποθέτηση των κομματιών του νέου χλοοτάπητα στο σημείο που είχε πρόβλημα μπροστά από τους πάγκους και τα ειδικά φώτα από την Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις βελτιωτικές ενέργειες για το χορτάρι του «Απόστολος Νικολαΐδης».
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Έπειτα από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έγινε αντιληπτό πως στο σημείο της οδού Τσόχα, μπροστά από τους πάγκους, ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε αρκετά κακή κατάσταση.

Στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που θα παίξουν και απέναντι στον Αστέρα την προσεχή Κυριακή (3/1/2021) στο γήπεδο της Λεωφόρου, αποφάσισαν να βελτιώσουν τον αγωνιστικό χώρο και το έκαναν με νέα κομμάτια χλοοτάπητα και φυσικά τα γνωστά πλέον, ειδικά φώτα από την Ολλανδία.

Δείτε σε βίντεο την εξέλιξη των εργασιών:

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Ήρθε ο χλοοτάπητας, έπιασαν δουλειά τα φώτα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα