ΑΕΛ: Ο Κολομπίνο ο πρώτος Λατινοαμερικάνος από τους τρεις (vids)

ΑΕΛ: Ο Κολομπίνο ο πρώτος Λατινοαμερικάνος από τους τρεις (vids)

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Ο Κολομπίνο ο πρώτος Λατινοαμερικάνος από τους τρεις (vids)

bet365

Η μεταγραφική κίνηση της ΑΕΛ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι με τους «βυσσινί» να έχουν συμφωνεί με τον Ουρουγουανό μέσο Αντριάν Κολομπίνο για τα επόμενα 2.5 χρόνια. Θα αποκτηθούν ακόμα δύο Λατινοαμερικάνοι.

Η φετινή πορεία της ΑΕΛ είναι άσχημη, με τους... βυσσινί όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό θέμα να τα περιμένουν όλα από τον Πινακά. Για τον λόγο αυτό ήταν δεδομένο πως θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η πρώτη κίνηση είναι ο 27χρονος Ουρουγουανός, Αντριάν Κολομπίνο.

Ο μέσος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, παίζει και ως εξάρι και ως οκτάρι και φέτος είχε 12 συμμετοχές στην Γουόντερερς αγωνιζόμενος και ως αρχηγός. Μάλιστα για την μεταγραφή του στην Ελλάδα χωρίς να υπάρξει αναφορά στην ομάδα, αναφέρθηκε και η πρώην πλέον ομάδα του.

Ο Κολομπίνο θα υπογράψει συμβόλαιο 2.5 ετών και δεν θα είναι ο μόνος παίκτης που θα αποκτηθεί από την ΑΕΛ από την Λατινική Αμερική. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται κοντά στην απόκτηση και ενός επιθετικού, αλλά και αμυντικού Λατινοαμερικάνου, με την ομάδα του Γιάννη Τάτση να δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να ενισχυθεί για να μην μπει σε περιπέτειες στο φετινό πρωτάθλημα.

Δημοσιεύτηκε από Montevideo Wanderers Fútbol Club στις Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα