AEK: «Δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ ο Σαμπανάτζοβιτς»

AEK: «Δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ ο Σαμπανάτζοβιτς»

AEK: «Δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ ο Σαμπανάτζοβιτς»

bet365

Δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ για τους επόμενους μήνες είναι πολύ πιθανό να δοθεί από την ΑΕΚ ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
«Η δουλειά μου είναι να είμαι πανέτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής. Αν ο προπονητής μου το ζητήσει, εγώ θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία και να κάνω το καλύτερο δυνατό» τόνιζε πριν λίγους μήνες ο Σαμπανάτζοβιτς, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βοσνία, η Ζελέζνιτσαρ η οποία δίνει μάχη τίτλου (είναι στη 2η θέση) είναι κοντά στην απόκτηση του 21χρονου μέσου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Μανόλο Χιμένεθ φέρεται να έχει δώσει το «ΟΚ», ώστε το καλοκαίρι να έχει έναν πιο έτοιμο παίκτη στη διάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα