Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη

Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή στο γήπεδο για τους παίκτες του Άρη

bet365

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς σήμερα (27/12) οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στο γήπεδο, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Λαμία (04/01, 19:30).

Μετά τις πολύτιμες «ανάσες» που πήραν, για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, οι παίκτες του Άρη, επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Κυριακής (27/12) οι «κίτρινοι» έχουν ραντεβού στο «Δασυγένειο» ώστε να ξεκινήσουν και πάλι τις προπονήσεις για τις συνεχόμενες υποχρεώσεις που τους περιμένουν από τη νέα χρονιά.

Ο Άκης Μάντζιος θα προπονήσει σήμερα (27/12) την ομάδα έχοντας κάποιες απουσίες, καθώς υπάρχουν παίκτες που ταξίδεψαν στο εξωτερικό εκμεταλλευόμενοι την άδεια που πήραν από την ομάδα κι από την Δευτέρα (28/12) ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Λαμία, για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα