Ολυμπιακός: Το... status για τις υποθέσεις των Ραφίνια και Ριμπέιρο

Ολυμπιακός: Το... status για τις υποθέσεις των Ραφίνια και Ριμπέιρο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το... status για τις υποθέσεις των Ραφίνια και Ριμπέιρο

bet365

Το περιβάλλον του Ραφίνια διαψεύδει οποιαδήποτε επιθυμία του παίκτη να αφήσει τον Ολυμπιακό ενώ από την Αγγλία προκύπτει πως η Φόρεστ δεν αφήνει τον Ριμπέιρο.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ρεπορτάζ στην Ιβηρική εξακολουθούν να παρουσιάζουν τον Ραφίνια ως πρόθυμο να συνεργαστεί με τον Ζόρζε Ζέσους στη Μπενφίκα, έναν προπονητή που ξέρει καλά. Κάτι που όμως όπως είχαμε ήδη σημειώσει δεν επιβεβαιώνεται από καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Ειδικότερα σε αυτή τη φάση το περιβάλλον του παίκτη είναι ξεκάθαρο στο ότι ο έμπειρος μπακ είναι προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του και πως δεν έχει καμία άλλη επιθυμία. Από εκεί και πέρα για τον 23χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ της Φόρεστ, Γιούρι Ριμπέιρο, που έχει γραφτεί και συνδεθεί ξανά με τους Πειραιώτες η πληροφόρηση από το Νησί επισημαίνει πως δεν πρόκειται να φύγει από την αγγλική ομάδα για να πιάσει Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα