Μανθάτης, ο πρώτος του Παναιτωλικού (pics)

Γιώργος Ντυμένος
Μανθάτης, ο πρώτος του Παναιτωλικού (pics)

bet365

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από σήμερα στο Αγρίνιο και έγινε παίκτης των «κυανοκίτρινων», καθώς υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2022
Ο Γιώργος Μανθάτης αποτελεί την πρώτη χειμερινή προσθήκη του Παναιτωλικού, πριν καν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο Αγρίνιο, υπέγραψε στα «καναρίνια» και ανακοινώθηκε, σε μία κίνηση που δείχνει πως οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν άμεσα να ενισχυθούν.
Με θητεία σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ανόρθωση, ο νεαρός έφυγε το περασμένο καλοκαίρι από την Κύπρο και αφού έλυσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» που ανήκε έμεινε ελεύθερος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας διάρκειας ενάμιση χρόνου υπέγραψε σήμερα ο Γιώργος Μανθάτης. Ο 23χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και από το καλοκαίρι του 2019 στην Κυπριακή Ανόρθωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα