ΑΕΛ: «Χάλασε» του Μπαράνκο

ΑΕΛ: «Χάλασε» του Μπαράνκο

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Χάλασε» του Μπαράνκο

bet365

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν πρόσφατα την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, όμως τελικά η μεταγραφή του «ναυάγησε»
Μόλις την περασμένη Δευτέρα (21/12) η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Βόλου για την απόκτηση του Μπρούνο Μπραράνκο. Όμως σήμερα (23/12) ανακοίνωσε πως η «μεταγραφή» του Αργεντινού φορ από τον Ολυμπιακό Βόλου δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω υπαιτιότητας του ποδοσφαιριστή και της οικογένειας του, οι οποίοι ήθελαν μικρότερο χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιο του, από την αρχική συμφωνηθείσα και ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ήδη καταβάλει στον πρόεδρο του Ολυμπιακού βόλου το συνολικό τίμημα της μεταγραφής του, ματαιώνεται οριστικά η μεταγραφή του BrunoBarranco στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός Βόλου δια του κ. Τσιμπανάκου επέστρεψε στον κ. Κούγια το καταβληθέν ποσό για την αγορά του παίκτη.
Παρά την ματαίωση της μεταγραφής, η συνεργασία με την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θα συνεχιστεί και η ΑΕΛ θα παραχωρήσει με δανεισμό σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες όπου είναι η πραγματική του θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα