Παναθηναϊκός: «Παρά τις δυσκολίες, προχωράμε με αισιοδοξία» (pic)

Παναθηναϊκός: «Παρά τις δυσκολίες, προχωράμε με αισιοδοξία» (pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Παρά τις δυσκολίες, προχωράμε με αισιοδοξία» (pic)

bet365

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέλνοντας ευχές προς τον κόσμο για τις γιορτινές μέρες, δίνει το σύνθημα για να χαμογελούν όλοι και να προχωρούν μπροστά παρά τα εμπόδια...

Με μια φωτογραφία με τα χαμόγελα των νεαρών παικτών του «τριφυλλιού» και του Τάσου Χατζηγιοβάνη να κουβαλούν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η «πράσινη» ΠΑΕ, θέλησε να στείλει το μήνυμα για τη δύναμη την οποία πρέπει να συνεχίσει να βρίσκει μέσα του κάθε άνθρωπος.

«Αυτά τα Χριστούγεννα, παρά τις δυσκολίες που σηκώνουμε στους ώμους μας, βάζουμε το πιο δυνατό χαμόγελό μας και προχωράμε με αισιοδοξία! Χρόνια πολλά σε όλους!» αναφέρει η ανάρτηση στα social media.

Αυτά τα Χριστούγεννα, παρά τις δυσκολίες που σηκώνουμε στους ώμους μας, βάζουμε το πιο δυνατό χαμόγελό μας και προχωράμε...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα