Το λεύκωμα των 60 χρόνων Α' Εθνικής σε προνομιακή τιμή

Δημήτρης Τομαράς
Το λεύκωμα των 60 χρόνων Α' Εθνικής σε προνομιακή τιμή

bet365

Αυτές τις γιορτές, έχετε τη δυνατότητα να πάρετε το βραβευμένο, επετειακό, συλλεκτικό, αριθμημένο Λεύκωμα για τα 60 Χρόνια Α' Εθνικής σε μία πιο καλή τιμή.
Το λεύκωμα θα διατίθεται στην τιμή των 25 ευρώ αντί για 45. Δείτε πιο κάτω την ενημέρωση από τη Λίγκα:
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Α) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 27,17 Ευρώ (Αναλυτικά: 25 Eυρώ αξία λευκώματος συν 2,17 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).
ή
Β) ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: 28,04 Eυρώ ( Αναλυτικά: 25 Eυρώ αξία λευκώματος συν 3,04 έξοδα αποστολής Courier-Speedex).
Η κατάθεση θα πραγματοποιηθεί στην Τράπεζα EFG EUROBANK, δικαιούχος «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με ΙΒΑΝ GR5102600020000620201125504
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα εκτός της Eurobank, τα έξοδα θα βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.
Στην αιτιολογία κατάθεσης, σημειώστε ως εξής: ΛΕΥΚΩΜΑ - ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και στείλτε το αντίγραφο της κατάθεσής αναγράφοντας την Οδό, Αριθμό, Πόλη, Τ.Κ. και το κινητό σας τηλέφωνο, στο e mail: [email protected]
Σημειώνεται ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού αριθμημένων αντιτύπων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα αποστολής του email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με τίτλο ΛΕΥΚΩΜΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα