Έμαν: «Ήταν σκληροί οι τελευταίοι μήνες»

Έμαν: «Ήταν σκληροί οι τελευταίοι μήνες»

Gazzetta team
Έμαν: «Ήταν σκληροί οι τελευταίοι μήνες»

bet365

Ο Φαμπιάν Έμαν ήδη βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέας εργασιακής στέγης και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας του με τον Άρη.
Ο Αυστριακός τερματοφύλακας στάθηκε στις αλλαγές που έλαβαν χώρα στον Άρη, σε συνέντευξή του στην «krone.at», τονίζοντας ότι… «Οι τελευταίοι μήνες ήταν σκληροί για μένα. Το κλαμπ απέκτησε δύο άλλους τερματοφύλακες, άλλαξε ο προπονητής αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων. Ήμουν μόλις μία φορά στην αποστολή. Πλέον οι εκπρόσωποί μου εργάζονται για το επόμενη βήμα μου. Πάντως είμαι καλά ψυχολογικά. Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα. Τώρα είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση, δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα ‘πάρω’ ότι μου έρθει. Πρέπει να είμαι προσεκτικός στο επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα