Άρης: Προπόνηση και τετραήμερη άδεια

Άρης: Προπόνηση και τετραήμερη άδεια

Gazzetta team
Άρης: Προπόνηση και τετραήμερη άδεια

bet365

Ο Άρης προπονήθηκε για τελευταία φορά πριν τα Χριστούγεννα καθώς ακολουθεί η τετραήμερη άδεια που έδωσε στους παίκτες του ο Άκης Μάντζιος.

Πέραν των ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε άδεια, ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του τον Έργκυς Κάτσε ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπειών για να ξεπεράσει τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο. Ο διεθνής Αλβανός μέσος προβλέπεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης, αναφέρει: «Η τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής σε υψηλή ένταση.

Ο Εργκυς Κάτσε (θλάση στον δικέφαλο μηριαίο) συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας –ως γνωστόν- θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής (27/12). Η προπόνηση θα γίνει στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα