Παμλίδης: «Δείξαμε αντίδραση»

Gazzetta team
Παμλίδης: «Δείξαμε αντίδραση»

bet365

Ο Γιώργος Παμλίδης τόνισε πως το 2-2 του ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πετύχαμε ένα γκολ και προηγηθήκαμε στη συνέχεια δεχτήκαμε ένα γκολ από μια ποιοτική ομάδα που πάντα έχει τον τρόπο να σκοράρει. Το παιχνίδι κρίθηκε στην κόκκινη κάρτα, δεν ξέρω αν ήταν ή όχι»

Για την κόκκινη κάρτα και την αντίδραση του ΠΑΣ: «Δείξαμε αντίδραση και μείναμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια. Ένα δεκάλεπτο μετά την κόκκινη δεν τα πήγαμε καλά αλλά μετά ισορροπήσαμε και δίκαια ήρθε το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο πρώτος γύρος πρέπει να μας αφήσει ικανοποιημένους. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω που χάσαμε λόγω εμπειρίας. Αλλά να μην είμαστε αχάριστοι. Τον Ιανουάριο έχουμε και μαζεμένα παιχνίδια πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Για την ευχή του για το 2020: «Να μου επιτρέψετε να αφιερώσω το γκολ στην γιαγιά μου. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να την αποχαιρετήσω και αυτός ήταν ο τρόπος μου να την χαιρετήσω. Να περάσει όλο αυτό που ζούμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα