Μήτογλου: «Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ»

bet365

Ο αμυντικός του Βόλου, Σίμος Μήτογλου μίλησε μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Βόλο και ανέφερε πως η ομάδα του δεν φοβήθηκε την Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης του Βόλου μετά το τέλος του ματς

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες για την νίκη. Ειδικά αυτό του Μπαρτόλο. Μπορούσαμε να νικήσουμε. Θέλαμε το καλύτερο αποτέλεσμα με ένα δύσκολο αντίπαλο αλλά δυστύχως αν και κάναμε καλή προσπάθεια δεν τα καταφέραμε.

Δουλεύουμε στην επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι εντολή του προπονητή μας. Προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Είχαμε μελετήσει την ΑΕΚ και το παιχνίδι της ειδικά στις στημένες μπάλες. Με το διάβασμα κάναμε το καλύτερο και πήραμε το αποτέλεσμα. Δεν φοβηθήκαμε την ΑΕΚ, παίξαμε στα ίσα το παιχνίδι. Ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα αντιστράφηκαν οι ρόλοι και πήραμε τον έλεγχο.

Στόχος είναι η εξάδα για αυτό δουλεύουμε και το πιστεύουμε.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα