ΠΑΟΚ: Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κι ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ: Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κι ο Λάμπρου

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του κι ο Λάμπρου

bet365

Η ομάδα που χτίστηκε με τον Αμπέλ Φερέιρα στο τιμόνι του ΠΑΟΚ δε θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που θα δημιουργήσει και θα παρουσιάσει με τη νέα χρονιά ο Πάμπλο Γκαρσία.

Με δεδομένο ότι πλησιάζουμε στην έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει τις αποφάσεις τους αναφορικά με το πως θα κινηθούν στο παζάρι του Ιανουαρίου. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και σοβαρές…

Έχοντας καλύψει ένα μεγάλο μέρος του ανοίγματος και βελτιώνοντας τη θέση του απέναντι στο Financial Fair Play, μετά τις κινήσεις του καλοκαιριού και τα έσοδα από την Ευρώπη, οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν στην αγορά με στόχο να καλύψουν τις όποιες αγωνιστικές αδυναμίες έχει εντοπίσει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Βασική προτεραιότητα της ιδιοκτησίας και της διοίκησης είναι να προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ και στη νέα ταυτότητα που θέλει να δώσει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ, θεωρείται σχεδόν δεδομένη, ο Κάρολ Σφιντέρσκι των 6 γκολ κάνει τη δουλειά, αλλά δεν αρκεί μόνον ο Πολωνός επιθετικός για να λυθεί το πρόβλημα στη «φροντ λάιν» του «Δικεφάλου». Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Εκτός από το θέμα του επιθετικού, η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί η τεχνική ηγεσία, επίσης, είναι βασικός στόχος και εκεί έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες στην αγορά, γενικότερα θα γίνει μια προσπάθεια η ενίσχυση τον Ιανουάριο να είναι ποιοτική με ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θα μπουν αμέσως να παίξουν και να προσφέρουν, άλλωστε αυτό έχει ζητήσει να γίνει ο Γκαρσία λέγοντας πριν μερικές εβδομάδες:

Προσθήκες και αφαιρέσεις

«Εχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας, έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν πρέπει να πάρουμε παίκτες και να είμαστε μετά 40 άτομα. Δεν πρέπει να πάρουμε παίκτες για να πάρουμε, πρέπει να πάρουμε παίκτες έτοιμους για να παίξουν. Θέλει να υπάρχει συμφωνία με όλους, θέλει υπομονή».

Τα λόγια του Ουρουγουανού φανερώνουν και τη δεδομένη απόφαση, εκτός από τις όποιες προσθήκες γίνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, να υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Ο ΠΑΟΚ μετράει, ήδη, μια απώλεια αυτή του άτυχου Μούσα Ουαγκέ, ενώ μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών (πχ. Μπίσεσβαρ, Ζαμπά) με τους οποίους θα γίνει κουβέντα για το μέλλον τους.

Η επιστροφή του Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα, καθώς είναι δεδομένη η απόφαση του Γκαρσία για την επάνοδό του ως μια λύση στα δύο άκρα της επίθεσης, πίσω από Άντρια Ζίβκοβιτς και Χρήστο Τζόλη.

Είναι στο χέρι του 23χρονου επιθετικού, που μέτρησε οκτώ παρουσίες στα παιχνίδια του ολλανδικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Τβέντε, να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στο ρόστερ του «Δικεφάλου»,

Με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Λάμπρου έχει 15 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ, νούμερα τα οποία ευελπιστεί να βελτιώσει το επόμενο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα