Μόνο νίκη για να κάνει καλές γιορτές

Gazzetta team
Μόνο νίκη για να κάνει καλές γιορτές

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο και θέλει να κάνει καλές γιορτές με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο άλλο ματς που κλείνει την 13η αγωνιστική της Super League Interwetten ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει το 2020 με νίκη κόντρα στον Βόλο και να κάνει γιορτές με ηρεμία πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Ένωση υποδέχεται στο γήπεδο της Ριζούπολης τους Βολιώτες και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για απώλειες αν θέλει να παραμείνει κοντά στις θέσεις της κορυφής. Ο Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζει τους Νεντελτσιάρου, Λιβάια, Γαλανόπουλο, Χνιντ, Κρίστισιτς και Ινσούα. Από την πλευρά του ο Βόλος κατεβαίνει στην Αθήνα με στόχο μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Μαγνησίας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Παναιτωλικό και πλέον συμπλήρωσαν επτά ματς χωρίς νίκη. Εκτός οι Τέκιο και Τσοκάνης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την ήττα με 2-1 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο σε ένα ματς που για άλλη μια φορά άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά τους Κρίζμαν και Λέο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Καρτάλης. Από την πλευρά του ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε καλή κατάσταση όπως έδειξε κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ και στα Γιάννενα έχει καλή παράδοση αφού στα 4 τελευταία παιχνίδια στους «Ζωσιμάδες» έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Χωρλις σοβαρά προβλήματα οι Αρκάδες.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δευτέρα (21/12)

17:15 Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης (NS2)
19:30 ΑΕΚ - Βόλος (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα