Γιαννούλης: «Θα είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Θα είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην πίεση που υπάρχει και στη βελτίωση που θα υπάρξει μετά τη διακοπή των διακοπών των Χριστουγέννων.

Οι δηλώσεις του μπακ του ΠΑΟΚ στο Open TV:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Κερδίσαμε ένα φορμαρισμένο Παναθηναϊκό. Θέλαμε πολύ τη νίκη πριν τη διακοπή των γιορτών, αυτή ήρθε, πάμε με καλή διάθεση στη διακοπή και θέλουμε να γυρίσουμε για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τα λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι: «Δε νομίζω ότι κάναμε πολλά λάθη. Έχουμε αρκετή πίεση, προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα. Μετά από την ήττα της Κυριακής, και η πίεση για τη νίκη μας έφερε κάποια λάθη, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για την προσαρμογή με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο: «Δεν είναι πολύ εύκολο. Προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση να καταλάβουμε αυτά που ζητάει. Στη συνέχεια νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα το δείξουμε και στο γήπεδο».

Για τη δική του κατάσταση μετά και την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό: «Νιώθω αρκετά καλά. Όχι τόσο καλά όσο πριν, βέβαια. Έλειψα ένα μήνα και ο κορωνοϊός με επηρέασε αρκετά. Δουλεύω για να έρθω στο ίδιο επίπεδο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED