Γκαρσία: «Μας πολεμούν, εγώ περπατάω σαν άνθρωπος και όχι σαν κατσαρίδα»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Μας πολεμούν, εγώ περπατάω σαν άνθρωπος και όχι σαν κατσαρίδα»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε «μύδρους» μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο «στόχαστρο»
«Αιχμηρός» παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, καθώς ο κόουτς των Θεσσαλονικιών... εξαπέλυσε «επίθεση» κατά πάντων. Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων στη NOVA πως η ομάδα του δέχεται «πόλεμο». «Είναι δύσκολο να ξέρεις ότι σε πολεμάνε από παντού. Έχουμε πέντε νίκες, αυτό που χάσαμε (το ματς με τον Αρη) δεν το μετράω γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους. Παλεύουμε με άλλα πράγματα. Το ήξερα σαν παίκτης το βλέπω και σαν προπονητής. Η ομάδα σήμερα είχε χαρακτήρα και καρδιά. Εγώ μπορώ να περπατάω με το κεφάλι ψηλά στον δρόμο και όχι σαν κατσαρίδα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα