ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ αμυντικός μέσος, βασικός και ο Χουάνκαρ!

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ αμυντικός μέσος, βασικός και ο Χουάνκαρ!

Νίκος Αθανασίου
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ο Βέλεθ αμυντικός μέσος, βασικός και ο Χουάνκαρ!

bet365

O Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκε νοκ-άουτ και ο Λάζλο Μπόλονι παρατάσσει ενδεκάδα με τον Φραν Βέλεθ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Βασικός και ο Χουάνκαρ αντί του Ζαγαρίτη.

Πράξη την τελευταία του δοκιμή, για την οποία διαβάσατε στο gazzetta.gr, έκανε ο Λάζλο Μπόλονι για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλησε να ρισκάρει με τον Δημήτρη Κουρμπέλη που έχει ενοχλήσεις και ξεκινά τον Φραν Βέλεθ στην θέση του. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης. Αριστερό μπακ ο Χουάνκαρ, δεξί ο Σάντσες και ο Σένκεφελντ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Στα άκρα της επίθεσης ο Χατζηγιοβάνης και ο Αϊτόρ και «φουνταριστός» ο Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα