Παναθηναϊκός: Η σκέψη του Μπόλονι για Βέλεθ στο «6»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η σκέψη του Μπόλονι για Βέλεθ στο «6»!

bet365

Η κατάσταση του Δημήτρη Κουρμπέλη έκανε τον Λαζλο Μπόλονι να δοκιμάσει σχήμα με τον Βελεθ στην μεσαία γραμμή για το ματς του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής σε μια επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή στο φινάλε του πρώτου γύρου, με στόχο να πάρει βαθμό ή βαθμούς και να παραμείνει σε τροχιά τετράδας. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και στην τελευταία προπόνηση προέκυψε η σκέψη του Λαζλο Μπόλονι για χρησιμοποίηση του Φραν Βέλεθ στην μεσαία γραμμή λόγω της επιβάρυνσης που έχει ο Δήμητρης Κουρμπέλης, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα της εβδομάδας έκανε αποφόρτιση.

Ο Ρουμάνος έδειξε πως στο μυαλό του είναι οι Διούδης, Χουάνκαρ, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα