Βόλος: Επιστρέφουν Μπαριέντος και Φεράρι για ΑΕΚ, εκτός Τέκιο και Τσοκάνης

Gazzetta team
Βόλος: Επιστρέφουν Μπαριέντος και Φεράρι για ΑΕΚ, εκτός Τέκιο και Τσοκάνης

bet365

Με τις αναμενόμενες απουσίες αλλά και με δύο επιστροφές η αποστολή του Βόλου για το ματς με την ΑΕΚ τη Δευτέρα στη Ριζούπολη.

Ο Άνχελ Λόπεθ βλέπει τους Μπαριέντος και Φεράρι να επανέρχονται. Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και ο δεύτερος εξέτισε.

Αντίθετα εκτός έμειναν, όπως αναμενόταν, οι Τέκιο και Τσοκάνης. Ο πρώτος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και ο δεύτερος παραμένει τραυματίας. Επίσης στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο επίσης τραυματίας Κρητικός.

Την αποστολή του Βόλου αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Μήτογλου, Κολόμπο, Σάντσες, Λογαράς, Μπαριέντος, Κιάκος, Κανελλάκης, Ριένστρα, Νίνης, Μπάλλας, Περέα, Μαρτίνες, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα