Ποιος Άρης και ποιος Ηρακλής;

Μιχάλης Λεάνης Μιχάλης Λεάνης
Ποιος Άρης και ποιος Ηρακλής;

bet365

Ο Μιχάλης Λεάνης στέκεται στην υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας και σχολιάζιε το θέμα.

Πού θα κάτσει η μπίλια στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Η πολύκροτη υπόθεση Σιαμπάνη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το είχα γράψει και στο προηγούμενο μπλοκ ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει ακόμα και αν μιλάμε για φλόγα από σπίρτο και εμμένω στον ισχυρισμό μου!

Τώρα τι μέλλει γενέσθαι δεν είμαι σε θέση να γράψω ούτε θα μπω στον κόπο να δημοσιοποιήσω τις εκτιμήσεις μου.

Έχω όμως πολλές απορίες για στάσεις και συμπεριφορές από μεριάς ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι μόνο κι αυτές σκοπεύω να παραθέσω.

Έτσι για να είμαι πλήρως εναρμονισμένος στην τακτική, αυτή των αποριών, που αποφάσισε να ακολουθήσει ο Δικέφαλος.

Αφού λοιπόν στον ΠΑΟΚ είναι απόλυτα βέβαιοι ότι τίποτα δεν έχει προηγηθεί και πως όλα τα σχετικά είναι κατασκευασμένα γιατί κάθε λίγο και λιγάκι αναλώνονται στην δημοσιοποίηση ανακοινώσεων;

Οι Άγγλοι, με το φλέγμα που τους χαρακτηρίζει, συνηθίζουν να λένε και έχουν απόλυτο δίκαιο , ότι τα φαβορί δεν βιάζονται!

Ποιός ο λόγος λοιπόν της βιασύνης ώστε να προκαταλάβουν την φίλαθλη κοινή γνώμη;

Τα στοιχεία , τα όποια στοιχεία , είναι στην διάθεση της δικαιοσύνης και αυτή , αργά ή γρήγορα θα αποφανθεί!

Θα αλλάξει κάτι με δυο ή τρείς ανακοινώσεις περισσότερες από μεριάς ΠΑΟΚ;

Θα ισχυριστούν κάποιοι ότι στον Δικέφαλο έχουν αποφασίσει να απαντούν στις προκλητικές ανακοινώσεις αυτών που σηκώνουν το θέμα!

Ωραία! Ποιος λόγος όμως με το ύφος των ανακοινώσεων σου να πέφτεις στο επίπεδο αυτών που στηλιτεύεις όταν διατυμπανίζεις πως εκπροσωπήσεις κάτι διαφορετικό;

Η διαφάνεια και η καθαρότητα αρχές που σύμφωνα με τα λεγόμενα πρεσβεύουν τον οργανισμό του Δικεφάλου , πως είναι δυνατόν να εμπλέκονται σε ένα ατελείωτο χαρτοπόλεμο χωρίς ουσία;

Ουσιαστικά οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ τοποθετήθηκε επί του θέματος με ανακοίνωση της μια φορά και μετά αποχώρησε.

Η αντιπαράθεση ουσιαστικά είναι με τον Ολυμπιακό γιατί στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότ από Πειραιά μεριά στήθηκε το σκηνικό.

Αφού το πιστεύουν ας καταθέσουν τα στοιχεία τους στις αρμόδιες αρχές να λάμψει η αλήθεια.

Γιατί δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν όταν έχουν όλο το δίκιο με το μέρος τους;

Είναι σύμφωνη με τις αρχές του συλλόγου η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του ποδοσφαιριστή, υπόθεση για την οποία έχουν ήδη επιληφθεί οι αρχές και ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να απολογηθεί επ’ αυτού;

Πόσο σε απασχολεί το άθλημα όταν στοχοποιείς ανοιχτά ένα αθλητή;

Γιατί είναι άλλο να αντιπαρατίθεσαι μαζί του για τις πρακτικές του , που έχεις κάθε δικαίωμα να το πράξεις και άλλο να τον παραδίδεις βορά στο φίλαθλο κοινό.

Θα το ήθελαν αυτό για ένα αθλητή του συλλόγου τους;

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στον Άρη με ανακοίνωση ότι δεν ασχολείται μαζί του γιατί τώρα είναι απασχολημένος με το “αφεντικό” του Άρη!

Θα τον καλέσουν επιτέλους οι αρχές , η Πολιτεία , οι αρμόδιοι φορείς να αποδείξει αν ο ισχυρισμός του είναι βάσιμος ή στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο καθένας έχει την δυνατότητα να βγάζει μια ανακοίνωση και να κατηγορεί νταηλίκι όποιον γουστάρει;

Άντε να δούμε!

Και αφού έχει όλα τα στοιχεία επ ‘αυτού και εμμένει σ’ αυτή την θέση γιατί δεν τα κατέθεσε τόσο καιρό στον εισαγγελέα;

Αν το έκανε ενδεχομένως να απέφευγε το δεύτερο κατά σειρά σπάσιμο του αήττητου από την ίδια ομάδα!

Από την άλλη ποιος ο λόγος ο Άρης από την στιγμή που δεν έχει συμβεί τίποτα τα μεμπτό να εμπλακεί σ’ αυτή την δαιδαλώδη υπόθεση όταν μάλιστα έχει κερδίσει το ντέρμπι;

Πάντα σύμφωνα με την λογική που επεξηγεί τα γεγονότα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ , ο Άρης θέλησε να δώσει διαστάσεις σε μια ανύπαρκτη υπόθεση επειδή έτσι τον διέταξε ο Ολυμπιακός.

Αυτός είναι ο σκοπός του ΠΑΟΚ και δεν τον κρύβει.

Να αποδείξει ότι εκτός από την δική του περίπτωση πολυιδιοκτησίας που ακόμα δικαστικά εκκρεμεί υπάρχει κι αυτή του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Έχει περάσει καιρός από τότε που η ασπρόμαυρη ΠΑΕ έχει ξεκινήσει την “σχετική έρευνα”.

Ρίξτε μια ματιά στα άρθρα κονδυλοφόρων που συνεργάστηκαν ή συνεχίσουν να συνεργάζονται με την ΠΑΕ με θέμα τις πάσης φύσεως “διευκολύνσεις” του Ολυμπιακού στον Άρη!

Στον αντίποδα των ισχυρισμών του Δικεφάλου η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έκρυψε ποτέ της τις πολύ καλές σχέσεις της με τον Ολυμπιακό , σχέσεις που επίσης παρακολουθούν διακριτικά οι οργανωμένοι της ομάδας αλλά και το κύριο σώμα των φίλων της ομάδας.

Μόνο που ανάμεσα στις καλές σχέσεις δυο ομάδων και το καθεστώς πολυιδιοκτησίας που επικαλείται χωρίς στοιχεία ο ΠΑΟΚ, η απόσταση είναι μεγάλη.

Στον ΠΑΟΚ το γνωρίζουν , δεν είναι αφελείς ,αλλά είναι το μόνο που μπορούν να κάνουν για να στρέψουν αλλού την προσοχή των φίλων της ομάδας όσο η δική τους υπόθεση πολυιδιοκτησίας παραμένει σε δικαστική εκκρεμότητα και όσο η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο κόσμος.

Και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο ο κόσμος δεν πείθεται σε απόλυτο βαθμό από τις πρακτικές της διοίκησης, ούτε από τις επιλογές της, ώστε να παραμείνει ο ΠΑΟΚ το ίδιο ανταγωνιστικός όπως τις προηγούμενες σεζόν.

Τρανή απόδειξη το φιάσκο με το γκάλοπ στο κανάλι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ!

Αλλά στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό που οι άνθρωποι της διοίκησης του Δικεφάλου προφανώς παραβλέπουν! Κακώς αλλά το παραβλέπουν!

Δεν ήταν ο Άρης αυτός που προσπάθησε να κατευθύνει τον συσχετισμό δυνάμεων στην νέα εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε σε συμμαχίες και συνεργασίες.

Την περίοδο όλων αυτών των διεργασιών και των υπόγειων διαδρομών με σκοπό την δημιουργία ενός νέου status στο εγχώριο πρωτάθλημα ο Άρης πάλευε στα χωράφια των χαμηλότερων κατηγοριών για την επιστροφή του.

Και στα αφιλόξενα εκείνα μέρη αντιλήφθηκε στην σκληρότητα των αντιπάλων του και στο υπερβολικό τους πάθος ότι κάποιος άλλος βρισκόταν πίσω από όλα αυτά με σκοπό η ομάδα να παραμείνει όσο το δυνατόν στις μικρότερες κατηγορίες.

Ανεξίτηλη θα παραμείνει στην μνήμη της ομάδας η δήλωση ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μετά από ντέρμπι που έληξε ισόπαλο στο Κλένθης Βικελίδης την χρονιά που ο Άρης εγκατέλειπε την μεγάλη κατηγορία, ότι “ευτυχώς θα αργήσουμε να επιστρέψουμε σ’ αυτό το γήπεδο”

Που το ήξερε άραγε;Και αφού είχε το κληρονομικό χάρισμα να προβλέπει το μέλλον γιατί δεν άνοιξε γραφείο Μέντιουμ και συνέχισε να σακατεύει τα πόδια του αλλά κι αυτά των αντιπάλων στα γήπεδα;

Και αν δεν υπάρχουν απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα , τότε ας μας απαντήσουν κάποιοι γιατί η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν καυτηρίασε τότε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή ή γιατί δεν φρόντισε να τηρήσει αποστάσεις.

Πολύ απλά γιατί ο συγκεκριμένος εξέφραζε τις μύχιες σκέψεις της ομάδας που υπηρετούσε!!!

Δεν ήταν ο Άρης αυτός που λάνσαρε το σκλόγκαν “μια πόλη μια ομάδα ” δεν ήταν αυτός που με έπαρση αναρωτιόταν φωναχτά “ποιος Άρης και ποιος Ηρακλής ,μόνο εμείς υπάρχουμε”!!!

Δεν ήταν αυτός που οργάνωσε ώστε η ΠΑΕ Ηρακλής να περάσει στα χέρια παράγοντα της δικής του επιρροής!

Η ιστορία με τον Ηρακλή είναι ένα άλλο ακανθώδες κεφάλαιο...

Δεν ήταν αυτός που οργάνωσε και υλοποίησε με όσα μέσα είχε στα χέρια του, θεμιτά και αθέμιτα, την μονοκρατορία στην Θεσσαλονίκη.

Δεν ήταν αυτός που μεθοδικά και στοχευμένα εξαπέλυσε με στρατιές πρόθυμων δημοσιογράφων μια ανευ προηγουμένου προπαγάνδα ώστε να περάσει η στρατηγική του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ με σκοπό την επιχειρηματική του εδραίωση ανά την επικράτεια.

Δεν ήταν αυτός που αγόρασε μέχρι και σαιτ στην Αθήνα ώστε η προπαγάνδα να φτάσει μέχρι τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Δεν ήταν αυτός που επιδίωξε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

Δεν ήταν αυτός που υιοθέτησε τις ίδιες πρακτικές και μεθοδεύσεις με το κατεστημένο που επιδίωκε να ανατρέψει.

Ο ΠΑΟΚ σε σύντομο χρονικό διάστημα με οδηγούς την αλαζονεία, την έπαρση και την ιδιοτέλεια κατάφερε να δημιουργήσει μέτωπα στην ίδια την πόλη που εδράζει.

Δεν ήταν ότι μεγάλωσε ξαφνικά. Δεν ήταν ο φθόνος για την γιγάντωση του που φρόντισε να προβάλει ως επιχείρημα η προπαγάνδα, ο πραγματικός λόγος που οι συμπολίτες του γύρισαν την πλάτη.

Άλλο αντίπαλοι στο αγωνιστικό κομμάτι κι άλλο εχθροί!

Και στο παρελθόν είχε μεγαλώσει χωρίς όμως να απομονωθεί.

Ήταν ο τρόπος , η φιλοσοφία και οι πρακτικές και οι μεθοδεύσεις , της διοίκησης του, που οδήγησαν τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης και κατά συνέπεια την πλειοψηφία των οπαδών της πόλης ,να μην αποδέχονται την όποια αγωνιστική ανωτερότητα του.

Γεγονός που στο παρελθόν δεν έχει ξανασυμβεί και σίγουρα οι παλαιότεροι παράγοντες του Δικεφάλου θα το θυμούνται.

Όπως θα θυμούνται ότι οι ομάδες της πόλης στο αγωνιστικό μέρος συνέβαλαν στο παρελθόν ώστε ο ΠΑΟΚ να φτάσει σε κατακτήσεις.

Από να βγάζουν λοιπόν ανακοινώσεις καλό θα ήταν να σκεφτούν τι τους οδήγησε στην απομόνωση και από το να δαχτυλοδείχνουν άπαντες χωρίς αποδείξεις και στοιχεία καλό θα ήταν να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

Και αν πάλι πιστεύουν ότι τον Άρη δεν μπορούν να τον κερδίσουν, όχι επειδή είναι ανώτερος, αλλά επειδή έχει κάνει συμμαχία με τον Ολυμπιακό και βαθμολογικά βρίσκεται πιο ψηλά από αυτούς για τον ίδιο λόγο , τότε αν είναι σίγουροι για όλα αυτά γιατί δεν κάνουν πάλι ένα γκάλοπ;

Θα παρακαλούσα όμως αυτή την φορά τα αποτελέσματα να δημοσιευτούν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Μιχάλης Λεάνης
Μιχάλης Λεάνης

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές και μετά από άνοιγμα μυστικών αρχείων η γέννηση του τοποθετείται το σωτήριο έτος 1862 το πολύ!

Από μικρός ήθελε πολύ να κάνει ότι κάνουν όλα τα παιδιά!!!

Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στην παρανομία πριν ο Γουτεμβέργιος ανακαλύψει την τυπογραφία και ο Μητσοτάκης την διαπλοκή!

Έκτοτε η εξέλιξη του, γενικά στον χώρο, υπήρξε ραγδαία και άκρως εντυπωσιακή!

Άριστος σκοπευτής , χωρίς να κλείνει το ένα μάτι, άσος του βολάν στους δυο τροχούς, δεινός σκακιστής, ικανότατος ισορροπιστής σε ζαρωμένο σχοινί και φοβερός ματάκιας της καθημερινής έγκυρης ειδησιογραφίας!

Παντοτινός λάτρης του ωραίου φύλου, εισαγωγέας και προμηθευτής ειδών αλιείας στην Πίνδο και στα Άγραφα, επιφανής αυτοδύτης ενυδρείου, παρασημοφορημένος αμπελουργός, πολέμιος των Ισμαηλιτών του Μπεγκ Ουμ , πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Πόγραδετς, πρύτανης στην Κρατική Σχολή των Φυσιολατρών του Βούπερταλ, πρωτοσύγκελος της σκήτης του Προφήτη Δανιήλ, αρχισυναγωγός του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν, παντοτινός νοσηρός θαυμαστής της φυγόκεντρης περιπέτειας σ’αυτούς τους μίζερους καιρούς τους γεμάτους από μέτριους συντηρητές φαντασίας και ονείρων, μα πάντα ευχάριστος στα πάρτι!!!