Δέλλας: «Σε πολύ κακή μέρα ο διαιτητής, πληρώσαμε την εικόνα του πρώτου μέρους» (vid)

Gazzetta team
Δέλλας: «Σε πολύ κακή μέρα ο διαιτητής, πληρώσαμε την εικόνα του πρώτου μέρους» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στην ήττα από τον Απόλλωνα, υπογραμμίζοντας πως δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Τραϊανός Δέλλας:

«Πληρώσαμε την εικόνα του πρώτου μέρους. Ήμασταν πολύ κακοί. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο. Σήμερα είχαμε νομίζω μια πολύ κακή διαιτησία. Ο διαιτητής ήταν σε πολύ κακή μέρα. Το δικό μας άγχος και τη δική μας αγωνία τα έκανε μεγαλύτερα και μπήκε και ο εκνευρισμός από περίεργα σφυρίγματα. Με την εικόνα του πρώτου μέρους δεν δικαιούμασταν τίποτα, με την εικόνα του δεύτερου θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Πρέπει να βρούμε το γιατί και να το λύσουμε. Μας απασχολεί, αλλά τη λύση θα τη βρούμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι από το ματς. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, το είχαμε τονίσει, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο και αυτό πληρώσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα