ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βαρέλα, αλλά με Ελ Καντουρί (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βαρέλα, αλλά με Ελ Καντουρί (pics)

bet365

Ο Μαροκινός μέσος επιστρέφει για τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από το οποίο θα απουσιάσουν οι Βαρέλα, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ και Ζαμπά.

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού με τις ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας.

Εκτός έμειναν ο Ροντρίγκο Σοάρες, που αναχώρησε για τη Βραζιλία, αλλά και οι Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, ενώ επιστρέφει μετά την εξέτιση της τιμωρίας του ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ήταν η πρώτη εβδομάδα έπειτα από πολύ καιρό που ο Δικέφαλος είχε την πολυτέλεια να ετοιμαστεί γι’ αυτό το ματς χωρίς εμβόλιμες υποχρεώσεις. Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (19.12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε θεραπεία λόγω του προβλήματός του στη μέση και δεν υπολογίζεται, όπως κι ο Ροντρίγκο Σοάρες , ο οποίος αναχώρησε με ειδική άδεια για τη Βραζιλία. Ο παίκτης έχει λάβει οδηγίες από τους φυσιοθεραπευτές και το ιατρικό επιτελείο και θα συνεχίσει να δουλεύει στην πατρίδα του.

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας».

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα