ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Βαρέλα που δύσκολα θα προλάβει τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Βαρέλα που δύσκολα θα προλάβει τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι ακολούθησε και την Παρασκευή (18/12) ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα είναι «παρών» στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φερνάντο Βαρέλα την Παρασκευή (18/12) ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ κι ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

H συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα φαντάζει αδύνατη, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει έμφαση στον τομέα της τακτικής, αφού το πρόγραμμα περιλάμβανε, προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις με μπάλα και χωρίς αλλά και ασκήσεις με έμφαση την βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα