Επίσημη η αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία

Gazzetta team
Επίσημη η αναβολή στο Ατρόμητος - Λαμία

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η Super League Interwetten, ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Ατρόμητου με την Λαμία μετά τα εννιά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Η Λαμία ανακοίνωσε πως στα καθιερωμένα τεστ για τον κορονοϊό βρέθηκαν εννιά θετικά κρούσματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως ήταν λογικό ο αγώνας της κόντρα στον Ατρόμητο θα έπρεπε να αναβληθεί και αυτό που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση.

Αυτό έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/12) με την Super League Interwetten να ανακοινώνει την αναβολή.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Aτρόμητος Αθ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Λαμία.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα