ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μπίσεσβαρ και το κρούσμα κορονοϊού (pic)

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μπίσεσβαρ και το κρούσμα κορονοϊού (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μπίσεσβαρ και το κρούσμα κορονοϊού (pic)

bet365

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ολλανδού μεσοεπιθετικού υποστήριξε ότι είχε προσβληθεί από κορονοϊό τον οποίο ξεπέρασε, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη με τον ποδοσφαιριστή.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Τάσος Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην Ελλάδα, δημοσιοποίησε την Παρασκευή (18/12) το γεγονός ότι ο πελάτης του είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, τον οποίο και ξεπέρασε.

«Διευκρίνηση για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ο Ντιέγκο είχε θετικά τεστ κορονοϊού τις προηγούμενες εβδομάδες και αναγκάστηκε να χάσει προπονήσεις και έναν αγώνα με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Αυτήν την εβδομάδα ήταν αρνητικός σε επανειλημμένα τεστ και έτσι ζήτησε άδεια από την ομάδα του να ταξιδέψει στην πατρίδα του για ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτό είναι όλο», έγραψε ο μάνατζερ του Ολλανδού ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά τα νέα τεστ ζήτησε και έλαβε άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ προχώρησαν σε διευκρινήσεις για το θέμα με το κρούσμα κορονοϊού και για το λόγο που δεν δημοσιοποίησε την συγκεκριμένη περίπτωση.

Όπως εξήγησαν οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, στα τεστ που υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές την Παρασκευή (11/12) μετά τον αγώνα με τη Γρανάδα, το τεστ του Μπίσεσβαρ ήταν θετικό, αλλά στο όριο και όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να κάνει άμεσα νέο τεστ το Σάββατο (12/12) το πρωί το οποίο ήταν αρνητικό.

Μετά από 48 ώρες έκανε και τρίτο τεστ στο οποίο, επίσης, ήταν αρνητικό.

«Στην πραγματικότητα», λένε από τον ΠΑΟΚ, «δεν ήταν ποτέ θετικός», καθώς όπως διευκρίνισαν, «αυτές οι "ανωμαλίες" στα τεστ παρατηρούνται καμιά φορά, αλλά και γι’ αυτές τις περιπτώσεις είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί».

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε το κρούσμα του Μπίσεσβαρ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα