ΑΕΛ: Αποδεκατισμένη αλλά με Νούνιτς (pic)

ΑΕΛ: Αποδεκατισμένη αλλά με Νούνιτς (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ: Αποδεκατισμένη αλλά με Νούνιτς (pic)

bet365

Οι «βυσσινί» θα έχουν πολλές απουσίες στο Φάληρο, όμως υπολογίζουν στον Σλοβένο φορ για πρώτη φορά μετά από μήνες
Αποδεκατισμένη θα παίξει η ΑΕΛ στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιάννης Τάτσης δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς της Κυριακής (20/12) στους τιμωρημένους Ντουρμισάι, Μιλοσάβλιεβιτς, Σπαρβ, Φιλίπ, Τρούγιτς, όπως και στους τραυματίες Ζίζιτς, Μούζεκ. Ο τελευταίος μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει.
Αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι «βυσσινί» θα παραταχθούν με ενδεκάδα ανάγκης, όμως για πρώτη φορά στη σεζόν και ύστερα από πέρσι τον Μάρτιο υπολογίζουν και πάλι στον Νούνιτς. Ο Σλοβένος στράικερ είχε υποστεί ρήξη χιαστών στο φινάλε της περασμένης κανονικής διάρκειας της σεζόν (στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης), αλλά είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Η οποία αποτελείται από τους εξής: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος, Δάκτυλας, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Πλατέλλας, Χαλάτσης, Νικολιάς, Γιουνές, Πινακάς, Ζαχαράκης, Νούνιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα