Ολιβέιρα: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Ολιβέιρα: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Δεν με ενδιαφέρει το συμβόλαιο, αλλά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πορτογάλος φορ της ΑΕΚ τόνισε πως δεν ασχολείται τη δεδομένη στιγμή με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, έχοντας στραμμένη όλη την προσοχή του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέλσον Ολιβέιρα στη NOVA, πέραν των δηλώσεών του για το ντέρμπι και την κατάσταση στην ΑΕΚ:

Για το συμβόλαιό του: «Αυτό το θέμα νομίζω τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχει καμία σημασία, το πλέον σημαντικό για εμένα είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι λογικό ο κόσμος να ενδιαφέρεται, αλλά πραγματικά σας μιλάω, εμένα δεν με ενδιαφέρει τώρα το συμβόλαιο αν θα ανανεωθεί ή όχι, είμαι επικεντρωμένος στο ντέρμπι».

Για το σκοράρισμα: «Το χω ξαναπεί πολλές φορές, αλλά θα το πω ξανά. Για μένα ο επιθετικός δεν έχει υποχρέωση μόνο να σκοράρει. Κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος προφανώς πιστεύει ότι επειδή βάζω γκολ τελευταία είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι και σε άλλα ματς που δεν σκόραρα βοήθησα την ομάδα μου. Γνωρίζω τις ικανότητές μου, γνωρίζω ότι μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα