ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Εξ αναβολής μάχη στο ΟΑΚΑ

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Εξ αναβολής μάχη στο ΟΑΚΑ

bet365

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρουν τις δυνάμεις του απόψε στις 19:30 (Novasports 1) στο ΟΑΚΑ στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΚ μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην έδρα της, καλείται να βρει τρόπο να «φρενάρει» το μοναδικό πλέον αήττητο και πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Με αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι πέφτει και η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η Ενωση προέρχεται από τη νίκη με 4-3 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός νίκησε με το εντυπωσιακό 6-0 στη Λαμία, ισοφαρίζοντας την ευρύτερη νίκη του εκτός έδρας. Στα 11 τελευταία επίσημα παιχνίδια του έχει έξι νίκες, όλες για το πρωτάθλημα, και πέντε ήττες, όλες στην Ευρώπη.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πέμπτη φορά μέσα στο 2020 και για τρίτη στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τρία τελευταία επίσημα μεταξύ τους, μετά το 0-0 του περασμένου Ιανουαρίου στο «Σπύρος Λούης», ενώ έχει κερδίσει και πέντε από τα έξι τελευταία. Αμέσως πριν δεν είχε κερδίσει πέντε διαδοχικά.

Οσον αφορά τα πλάνα του Δικεφάλου, ο Μάσιμο Καρέρα δοκίμασε το 4-2-3-1 με τους Τσιντώτα κάτω από τα γκολπόστ, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας και Λόπες-Μπακάκης στα δύο άκρα αυτής. Στον άξονα θα είναι το δίδυμο Σιμόες-Κρίστιτσιτς. ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ανσαριφάρντ θα βρίσκονται οι Λιβάια-Μάνταλος-Γκαρσία.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει την ομάδα του με τους Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας στην άμυνα .Στα χαφ Μπουχαλάκης, Καμαρά και Εμβιλά και στην επίθεση θα είναι οι Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί.

Ο 35χρονος Λετονός διαιτητής Αντρις Τρεϊμάνις ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοφς, ενώ 4ος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας. Στο VAR θα είναι ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, ενώ AVAR θα είναι ο Ανδρέας Φωτόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα