Παναθηναϊκός: Ο... άχαστος πεναλτάκιας Βιγιαφάνιες! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Ο... άχαστος πεναλτάκιας Βιγιαφάνιες! (vids)

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες επέστρεψε στα γκολ με τον Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σκοράροντας από την άσπρη βούλα. Έξι εύστοχα πέναλτι σε έξι εν Ελλάδι εκτελέσεις μετρά ο Αργεντινός!

Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό, ήταν κάτι που όλοι πίστευαν πως θα κάνει πιο δυνατό το «τριφύλλι». Σίγουρα ήταν μια τέτοια μεταγραφή, όμως ο τραυματισμός του τον πήγε πίσω, αλλά πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του και έχει αρχίσει ήδη να το κάνει. Η παρουσία του στα παιχνίδια των «πράσινων» είναι ουσιαστική και σημαντική και πλέον αρχίζει να γίνεται και πολύτιμη.

Ο Αργεντινός ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει και στα γκολ! Αυτό το κατάφερε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με έναν τρόπο που στην Ελλάδα είναι... άχαστος, από το σημείο του πέναλτι! Έχει καταφέρει με τον Παναθηναϊκό να ευστοχήσει στα πέντε πέναλτι που έχει αναλάβει να εκτελέσει, ενώ μετρά ακόμα ένα εύστοχο με τον Παναιτωλικό το 2015, μάλιστα εκείνο ήταν το πρώτο πέναλτι που εκτέλεσε στη καριέρα του.

Με εξαίρεση τον Πλατανιά, ο Βιγιφάνιες έχει σκοράρει όλα τα πέναλτι κόντρα σε διαφορετικές ομάδες. Η ομάδα των Χανίων είναι η μόνη που ο Αργεντινός έχει σκοράρει δύο πέναλτι και μάλιστα στο ίδιο ματς. Εκτός από την Ελλάδα, ο «Βίγια» έχει εκτελέσει ακόμα δύο πέναλτι στη καριέρα του, ένα στην Τουρκία κι ένα στο Μεξικό, είναι και τα μόνο στα οποία έχει αστοχήσει!

Τα εν Ελλάδι πέναλτι του Βιγιαφάνιες:

2015: Παναιτωλικός – Πανιώνιος 1-5

2017: Παναθηναϊκός – ΑΕΛ 2-1

2018: Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 2-0

2018: Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός 3-2

2020: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα