Κρίστινσον: Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Κρίστινσον: Έρευνα της FIFA για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

bet365

Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι ερευνά την υπόθεση της μεταγραφής του Κρίστινσον από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό.

Τους οικονομικούς όρους με τους οποίους έγινε η μεταγραφή του Κρίστινσον από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό ερευνά η FIFA.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με έγγραφο που αποκάλυψε η LIVE Sport, ενημέρωσε την ΕΠΟ πως με έρευνά της ψάχνει να διευκρινιστεί το ότι ο Ισλανδός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, πότε ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και με με ποιο ποσό.

Η έρευνα της FIFA γίνεται διότι στο αντίγραφο συμβολαίου που έχει κατατεθεί σε Λίγκα και ΕΠΟ δεν αναφέρεται το ποσό των 400.000 ευρώ. χρήματα τα οποία κόστισε η μεταγραφή όπως είχε αναφέρει η ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της τον περασμένο Ιούλιο (σ.σ. ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή τον Οκτώβριο).

Η FIFA αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αναφορικά με τον προαναφερόμενο παίκτη και στο πλαίσιο εκκρεμούς έρευνας με τις υπηρεσίας μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επιβεβαιώσετε στις υπηρεσίες μας όχι αργότερα από τις 8 Δεκεμβρίου 2020 αν ο ποδοσφαιριστής Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει μετεγγραφεί από το συνδεδεμένο κλαμπ σας Λάρισα στο συνδεδεμένο κλαμπ σας Ολυμπιακός και, αν ναι, πότε έγινε η συγκεκριμένη μεταγραφή και ποιες ήταν οι οικονομικές συνθήκες της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Αναφορικά με αυτό, σας καλούμε να παρέχετε στις υπηρεσίες μας, εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, αντίγραφο της συμφωνίας για μεταγραφή/δανεισμό στην οποία φέρεται ότι ήρθαν Λάρισα και Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε εσάς και τα συνδεδεμένα κλαμπ σας ότι οι σχετικοί οικονομικοί όροι που περιέχονται στην υπό συζήτηση συμφωνία θα αποκαλυφθούν στις ενδιαφερόμενες πλευρές από την προαναφερθείσα έρευνα.

Σας ευχαριστούμε που δίνετε που δίνετε προσοχή στα προαναφερόμενα και για την πολύτιμη συνεργασία σας».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED