Οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής

Gazzetta team
Οι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής

bet365

Yπήρχαν κάποια στοιχεία που ξεχώρισαν στην 12η αγωνιστική της Superleague 1.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η Superleague

Ντέρμπι, μεγάλα σκορ και εντυπωσιακά γκολ δεν είναι δυνατό να μην αναδείξουν και πρωταγωνιστές. Μια αγωνιστική που δεν θα ξεχάσουν ο Άκης Μάντζιος, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Αμρ Ουάρντα και ο Λιβάι Γκαρσία, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Με τους άλλους δεν μπορεί, μόνο με τον Άρη!
Μπορεί ο Άκης Μάντζιος να μην είχε νικήσει ποτέ τον ΠΑΟΚ σαν προπονητής για το πρωτάθλημα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, όμως φαίνεται ότι ο Άρης τον εμπνέει.

Πέτυχε την πρώτη του νίκη και έμεινε αήττητος από τον ΠΑΟΚ , είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής του Άρη! Το 1998 και το 1999 είχε παίξει σε τρία ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο Άρης κέρδισε δύο, ενώ ένα ήταν ισόπαλο!

Ο Καρίμ των... 3-4!
Το 4-3 είναι από τα σκορ που οι παλιοί έλεγαν "εγγλέζικο", αφού έφευγαν χορτασμένοι από το γήπεδο. Στη Ριζούπολη είδαμε να πετυχαίνει η ΑΕΚ επί του Απόλλωνα το 88ο στην ιστορία και 29ο εκτός έδρας του πρωταθλήματος.

Το 3-4 είχε να εμφανιστεί πάνω από τρία χρόνια, συγκεκριμένα από τις 14 Οκτώβρη 2017, όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με αυτό το σκορ. Η εντυπωσιακή σύμπτωση είναι ότι όπως έκανε και τώρα για την ΑΕΚ, έτσι και τότε για τον Ολυμπιακό, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε πετύχει δύο γκολ!

Η ΑΕΚ είχε ξανανικήσει με αυτό το σκορ εκτός έδρας άλλες τέσσερις φορές. Το 1976 τον Εθνικό, το 1992 και το 2011 την Ξάνθη και το 1997 πάλι τον Απόλλωνα.

Ο Απόλλων έχασε για τέταρτη φορά στην έδρα του με 4-3. Οι προηγούμενες ήταν από τον Ολυμπιακό το 1995, την ΑΕΚ το 1997 και τον ΠΑΟΚ το 2000.

Δεύτερο πέναλτι που χάνει ο Ουάρντα!
Ο Βόλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναιτωλικό, αν και είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Αμρ Ουάρντα, που νικήθηκε από το Νίκο Μελίσσα σε χτύπημα πέναλτι. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός χάνει για δεύτερη φορά πέναλτι στην Ελλάδα, και αυτό, όπως και το πρώτο σε αγώνα με τον Παναιτωλικό!

Στις 14 Ιανουαρίου 2018, στον αγώνα Ατρόμητος - Παναιτωλικός το απέκρουσε ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Και βέβαια αν πει κανείς ότι η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα της ομάδας που τον έφερε στην Ελλάδα, δεν ισχύει, γιατί τον περασμένο Ιανουάριο στη Λάρισα πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι στο ΑΕΛ - Παναιτωλικός 2-2!

Γκολ με κόρνερ μετά από δύο χρόνια!

Σχεδόν δύο χρόνια είχαμε να δούμε γκολ με εκτέλεση κόρνερ στο πρωτάθλημα της Super League. Στις 15 Δεκεμβρίου 2018 ο Όσκαρ Λουσέρο του Παναιτωλικού είχε πετύχει το νικητήριο γκολ της ομάδας του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο 75'.

Από τότε ήλθε τώρα η ώρα να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο στη Ριζούπολη ο Λιβάι Γκαρσία, το δεύτερο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έγινε ο 63ος άνθρωπος, που σκοράρει με χτύπημα κόρνερ στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα