Καρυπίδης: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει με αβάντα» (vid)

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει με αβάντα» (vid)

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης απάντησε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Ολλανδού διαιτητή του ντέρμπι υποστηρίζοντας ότι ο Δικέφαλος έχει μάθει να παίζει με «αβάντα».
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και ερωτηθείς για το αν περίμενε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ απάντησε… «την περιμέναμε. Ηταν μια φιλική νίκη. Θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3-0. Θέλαμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε τυχαία εκεί που είμαστε». Ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις του ΠΑΟΚ κατά του Ολλανδού διαιτητή και απάντησε: «Βέβαια άποψη. Βέβαια ο ΠΑΟΚ θέλει να παίζει συνέχεια με διαιτητές. Θέλει αβάντα. Το πέναλτι ήταν πεντακάθαροι και θα έπρεπε να αποβληθεί με κόκκινη ο Αουγκούστο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα