Γκάμα: «Βγάλαμε ένταση και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες και κερδίσαμε» (vid)

Gazzetta team
Γκάμα: «Βγάλαμε ένταση και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες και κερδίσαμε» (vid)

bet365

Στην ένταση και την δύναμη που έβγαλαν οι... κίτρινοι σε όλες τις μονομαχίες στο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο σκόρερ του ντέρμπι, Μπρούνο Γκάμα.

Ο Άρης κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Μπρούνο Γκάμα τον σκόρερ του μοναδικού τέρματος να αναφέρει μετά το τέλος στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη και τη δική του συμβολή για ακόμα μία φορά: «Είμαστε χαρούμενοι. Ξέρουμε τη σημασία αυτού του αγώνα για τον κόσμο, την ομάδα και την πόλη. Χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα με δικά μου γκολ. Κάποιες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι όμως πάντα δίνω αυτό που μπορώ».

Για τη χρονιά που πραγματοποιεί ο ίδιος: «Είναι δύσκολη ερώτηση, αν είναι η χρονιά μου. Ολη την εβδομάδα προσπαθώ να δίνω αυτό που μπορώ. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι η σεζόν πάει καλά για μένα».

Για τη δύναμη και τις πολλές μονομαχίες που είχε το ντέρμπι: «Ετσι είναι τα ντέρμπι. Ηταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι το πάθος, η ένταση μπορούν να το κρίνουν. Πολλές φορές μπορεί να μην παίξεις καλά, αλλά βγάλαμε σωστή ένταση και δύναμη σε όλες τις μονομαχίες, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την διαφορά στην ένταση με τα πρώτα ματς της σεζόν: «Δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό. Είμαστε compact ως ομάδα. Δουλεύουμε ο ένας για τον άλλον. Είναι δύσκολο να μας κερδίσει κάποια ομάδα».

Για την 2η θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης: «Σίγουρα μας αρέσει εκεί που είμαστε. Θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά για όσο περισσότερο γίνεται. Πρέπει όμως να προχωράμε βήμα-βήμα. Να μην πιεστούμε από κάποια κατάσταση και ό,τι προκύψει στην πορεία».

Για την απουσία του κόσμου: «Οι οπαδοί μας σημαίνουν τα πάντα για εμάς. Σίγουρα τους θέλαμε εδώ σήμερα. Σαφώς αυτό που πετύχαμε, είναι αφιερωμένο σε αυτούς».

Για το κατά πόσο ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με το στυλ παιχνιδιού που είχε κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα πήραμε το προβάδισμα και έπρεπε να κλείσουμε τις γραμμές. Σε άλλα παιχνίδια πρέπει να έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή μας. Είναι ανάλογα με το παιχνίδι».

Για το φάουλ και το δοκάρι που είχε στο 2ο λεπτό: «Η αλήθεια είναι ότι στα φάουλ έχω αυτοπεποίθηση. Οπότε πιστεύω ότι η μπάλα θα καταλήξει μέσα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλεύουμε σκληρά και σε αυτό το κομμάτι».

Για το πριμ που έταξε ο Καρυπίδης: «Δεν μας ενδιέφερε πολύ, απλά να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα