ΑΕΛ: Υπέγραψε ο Τσόσιτς

ΑΕΛ: Υπέγραψε ο Τσόσιτς

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Υπέγραψε ο Τσόσιτς

bet365

Ο 28χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «βυσσινί»
Παίκτης της ΑΕΛ έγινε από σήμερα (13/12) ο Ούρος Τσόσιτς, που επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό των «βυσσινί». Ο 28χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός που είναι γνώριμός μας από τη θητεία του στην ΑΕΚ τη διετία 2017-2019 οπότε κατέκτησε και το πρωτάθλημα, ήταν από καιρό στο «στόχαστρο» των «βυσσινί» και επήλθε συμφωνία.
Ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και μετέβη στα γραφεία της ομάδας, όπου και έπεσαν οι υπογραφές. Μάλιστα στο facebook της ΑΕΛ αναρτήθηκε και η σχετική φωτογραφία.
Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα. «H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο μέχρι την 30/6/2022, τον γνωστό από την παρουσία του στην ΠΑΕ ΑΕΚ την σεζόν που απέκτησε το πρωτάθλημα, σέντερ μπακ Uros Cosic».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα