Super League Interwetten: Τα φώτα στραμμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Κώστας Τόπας
Super League Interwetten: Τα φώτα στραμμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

bet365

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τα φώτα να είναι στραμμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, άνοιξε το Σάββατο (12/12) με τους αγώνες ΑΕΛ-ΟΦΗ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο διπλό με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Σπαρβ ενώ οι «πράσινοι» από την πλευρά τους επικράτησαν του ΠΑΣ στην επιστροφή τους στη Λεωφόρο, με 2-0 κι έτσι σημείωσαν την πέμπτη τους νίκη στη σεζόν.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται σήμερα (13/12) με τέσσερα παιχνίδια και το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει. Τους δύο συμπολίτες, που ακολουθούν κατά πόδας τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό, τους χωρίζει μόλις ένας βαθμό και απόψε στις 19:30 (Novasports 1) θα δώσουν σκληρή μάχη για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Νωρίτερα όμως, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο «Αθανάσιος Διάκος» από τη Λαμία (15:00 Novasports 1), έχοντας πάντα το μυαλό του στην κλήρωση των «32» του Europa League την Δευτέρα (14/12, 14:00, Cosmotesport1).

Στις 17:15 (Novasports 2) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα Σμύρνης, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Europa League. Το συγκρότημα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να αλλάξει την εικόνα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Την ίδια ώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλος και Παναιτωλικός κοντράρουν τις δυνάμεις τους (Novasports 3). Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα (14/12) με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στις 19:30 (Novasports 1).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

  • 15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Ολυμπιακός (Νοvasports 1)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (Νοvasports 2)
  • 17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός (Νοvasports 3)
  • 19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ (Νοvasports 1)

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

  • 19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (Νοvasports 1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα