ΠΑΟΚ: Η αγάπη του Μάτος για τον Γκαρσία και η «επίθεση» σε Μπράνκο!

ΠΑΟΚ: Η αγάπη του Μάτος για τον Γκαρσία και η «επίθεση» σε Μπράνκο!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η αγάπη του Μάτος για τον Γκαρσία και η «επίθεση» σε Μπράνκο!

bet365

Ο Λέο Μάτος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία, όχι όμως και για τον Μάριο Μπράνκο, ενώ υπογράμμισε ότι για εκείνον δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη του o Βραζιλιάνος πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα όσα έζησε στην Ελλάδα, μίλησε για την κατάσταση στη Βραζιλία και το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, αλλά και για πρόσωπα που ξεχώρισε από την παρουσία του στη Θεσσαλόνικη, όπως ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Αμπέλ Φερέιρα, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί και στον Μάριο Μπράνκο, τον οποίο και κατηγόρησε πως «κατέστρεψε το κλίμα στα αποδυτήρια».

Αναλυτικά τα όσα είπε o Λέο Μάτος στη live συνέντευξη στο instagram της FORZA:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Βραζιλία:

«Η κατάσταση εδώ δεν είναι καλή, έχουμε περίπου 1000 νεκρούς ανά μέρα και δεν μπορούμε να κάνουμε lockdown λόγω της κατάστασης της οικονομίας. Εδώ οι άνθρωποι δουλεύουν καθημερινά για να έχουν να φάνε. Αν κλείσουν τα πάντα θα έχουμε νεκρούς στον δρόμο».

Για την επίσκεψη των οπαδών της Βάσκο στο προπονητικό της ομάδας:

«Η κατάσταση επίσης δεν είναι καλή. Πρέπει να νικήσουμε κάποια παιχνίδια για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Οι οπαδοί βρέθηκαν στην προπόνηση και προσπάθησαν να μας σπρώξουν για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα . Η Βάσκο είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και δεν της αξίζει η κατάσταση που βρίσκεται».

Για τους λόγους που έφυγε από τον ΠΑΟΚ:

«Προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Πριν από 1,5 χρόνο ο πατέρας μου έλαβε τα άσχημα νέα ότι έχει καρκίνο. Από τότε η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη για εμένα καθώς πάντα έχω την οικογένεια στο πλευρό μου. Έπρεπε να προπονούμε με την ομάδα, να παίζω τα παιχνίδια και στο μεσοδιάστημα να μιλάω καθημερινά με τους γιατρούς για να του βρούμε την κατάλληλη κλινική, την θεραπεία, να καλύψω τα έξοδα της εγχείρηση. Ήταν δύσκολη απόφαση για εμένα γιατί όλοι ξέρουν ότι αγαπάω τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, έπρεπε να γυρίσω στο Ρίο γιατί δεν ήξερα αν θα δω ξανά τον πατέρα μου. Είχα και άλλες προτάσεις στο παρελθόν από την Βραζιλία αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω. Είναι πολύ καλύτερα τώρα ο πατέρας μου, μένω δύο χιλιόμετρα μακριά. Χρειάζεται να περιμένουμε λίγο ακόμα για να δούμε την αντίδραση του οργανισμού του, ωστόσο πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά».

Για τις φήμες για τις σχέσεις του με τον Αντρέ Βιεϊρίνια:

« Ο Βιεϊρίνια είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Αλήθεια δεν ξέρω τι λένε οι άνθρωποι στη Θεσσαλονίκη, επειδή δεν διαβάζω στις ειδήσεις ούτε όταν λένε άσχημα πράγματα για εμένα, ούτε όταν λένε καλά. Το ποδόσφαιρο μας καταναλώνει πολύ ενέργεια οπότε δεν μπορείς να ασχολείσαι όλη μέρα με ότι λένε ή γράφουν για εσένα. Δεν ξέρω τι λένε για εμένα και τον Βιεϊρίνια είναι φίλος μου. Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ έκανε μια ανάρτηση για εμένα που τα λέει όλα για τις μεταξύ μας σχέσεις».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα:

«Δεν έχω να πω κάτι για τον Αμπέλ Φερέιρα. Ήταν ένας προπονητής που δουλέψαμε μαζί για ένα χρόνο και δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι έχει βρεθεί στην ομάδα που έφερε τόσους τίτλους. Είναι ένας ακόμα προπονητής που δούλεψα μαζί του στην καριέρα μου».

Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ:

«Από τον ΠΑΟΚ έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Εκτός από τον Μάριο Μπράνκο που κατέστρεψε το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια! Δεν φοβάμαι να το πω αυτό γιατί ξέρω τι έκανε σε εμένα. Αλλά γενικότερα για τον ΠΑΟΚ έχω να πω τα καλύτερα πράγματα, ήταν το καλύτερο διάστημα της καριέρας μου».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε καλά ότι αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και εμπιστεύομαι τους πρώην συμπαίκτες μου ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Πάμπλο Γκάρσια. Άξιζε την ευκαιρία πολύ νωρίτερα. Έκανε φανταστική δουλειά στην δεύτερη ομάδα κέρδισε πολλούς τίτλους και τον εμπιστεύομαι. Ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο με την πρώτη ομάδα για να πάρει τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Είναι καλός φίλος. Μιλούσαμε όσο ήμουν στη Θεσσαλονίκη και τον αγαπώ σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Είχαμε πάρα πολλά κοινά, ήταν και αυτός… τρελός»

Για την περσινή χρονιά:

«Δεν ξέρω τι να πω για πέρσι Είχαμε πολλές αλλαγές στην ομάδα, δεν περιμέναμε ότι ο κόουτς Λουτσέσκου θα αποχωρήσει. Ήρθε νέος προπονητής με άλλους βοηθούς και άλλη κουλτούρα και ήταν δύσκολη μετάβαση. Ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο αλλά δεν είναι εφικτό να κατακτάς τίτλους κάθε χρόνο. Δεν τα καταφέραμε. Εύχομαι να κατακτήσει η ομάδα φέτος κάποιο τίτλο γιατί θα είμαι και εγώ μέσα στην ομάδα, αφού αγωνίστηκα κάποια παιχνίδια με την ομάδα».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:

«Είναι εύκολη η ερώτηση. Όλοι ξέρουν ότι αγαπάω τον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ αλλά τώρα έχω συμβόλαιο με την Βάσκο και σέβομαι τους ανθρώπους που μου άνοιξαν την πόρτα όταν ο πατέρας μου με χρειαζόταν δίπλα μου. Αλλά μόλις τελειώσει το συμβόλαιο θα ήθελα να γυρίσω πίσω. Όλοι ξέρουν ότι ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αλλά στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλεις. Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ όταν τελειώσει το συμβόλαιο μου, γιατί θεωρώ ότι δεν έχω ολοκληρώσει την ιστορία μου με την ομάδα».

Για την διαφορά του ελληνικού με τον βραζιλιάνικο πρωτάθλημα:

«Η διαφορά είναι ότι εδώ από τις 20 ομάδες οι 12 είναι δυνατές και συχνά έχουμε ντέρμπι, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στην Ελλάδα».

Τέλος ο Μάτος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο τον ΠΑΟΚ, λέγοντας:

«Δε θα ξεχάσω ποτέ τους οπαδούς, την ομάδα, την πόλη. Τους έχω στα βάθη της καρδιάς μου. Κάποια στιγμή θα επιστρέψω δεν ξέρω πότε, αλλά όταν τελειώσω το συμβόλαιο μου εδώ θα έρθω στη Θεσσαλονίκη. Θερμές ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα