SUPER 3: «Αγωνιστείτε για αυτόν τον κόσμο»

SUPER 3: «Αγωνιστείτε για αυτόν τον κόσμο»

Gazzetta team
SUPER 3: «Αγωνιστείτε για αυτόν τον κόσμο»

bet365

Με ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο αγωνιστικό τιμ του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κάλεσε τους παίκτες να παίξουν για τον κόσμο της ομάδας.

Στην ανακοίνωσή του, ο SUPER 3 στέκεται στα όσα πέρασε ο σύλλογος στα τελευταία χρόνια. Αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Αναφερόμενοι σε όλη την ομάδα , σε όλο το team... Μπολιάστε μέσα σας την αξία σας σαν αθλητές με την ψυχή σας και την αξία σας σαν άνθρωποι και σαν άντρες... ακολουθήστε πιστά τις συμβολές του Κόουτς , σκεφτείτε την δίψα και την αγάπη του κόσμου και κουβαλήστε τα μέσα σας από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο... Δεν θέλουμε να πουλήσετε οπαδιλίκι ακόμα και αν αισθανθείτε τρομερά αδικημένοι , μην απογοητευτείτε δευτερόλεπτο και μην ψάξετε να δημιουργήσετε άλλοθι ακόμα και αν στραβώσει κάποια στιγμή το παιχνίδι ..... πιστέψτε το μέχρι το τέλος ότι νικητές θα είστε εσείς και αγωνιστείτε για αυτό τον κόσμο και αυτό τον σύλλογο που κάποιοι θέλανε να του επιβάλλουνε τα τελευταία χρόνια συνθήκες αθλητικής γενοκτονίας ... αγωνιστείτε για αυτόν τον σύλλογο και για τον κόσμο του που συντονισμένα τα τελευταία χρόνια χλευάστηκε και λοιδορήθηκε για να απαξιωθεί... Αγωνιστείτε για αυτόν τον αυτόν τον κόσμο που ανταπεξήλθε σε όλες αυτές τις συνθήκες και προστατέψτε τον σύλλογο που λατρεύει... Αγωνιστείτε για αυτόν τον κόσμο!!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΙΤΕ ΠΟΤΕ να ξεχάσουμε πρακτικές και συμπεριφορές που αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια και αντιμετωπίζουμε και τώρα...

ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΑΤΕ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ...

"Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΕ , ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ"...

Εσείς όσο και να ήτανε αυτοσκοπός σας δεν το καταφέρατε...

Μπείτε μέσα και κερδίστε και για εσάς και για εμάς που μείναμε και για τα παιδιά που φύγανε και βιώσανε όλα τα παραπάνω...

ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ... Δεν τρυπήσατε τον ΑΡΗ , το ποπουδάκι σας τρυπήσατε...

Ήρεμα , όμορφα και ωραία πάρτε το αποτέλεσμα , αγωνιστείτε για το αποτέλεσμα , πιστέψτε στο αποτέλεσμα...

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ..

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα