Παναθηναϊκός: Με... συνταγή ΑΕΚ κόντρα στον car.gr ΠΑΣ!

Παναθηναϊκός: Με... συνταγή ΑΕΚ κόντρα στον car.gr ΠΑΣ!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με... συνταγή ΑΕΚ κόντρα στον car.gr ΠΑΣ!

bet365

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον car.gr ΠΑΣ στην Λεωφόρο το βράδυ του Σαββάτου, με την ενδεκάδα που νίκησε στο αθηναϊκό ντέρμπι, να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Με στόχο να πετύχει την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου(19:39) στο γήπεδο της Λεωφόρου, τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Λάζλο Μπόλονι να συμπεριλαμβάνει μετά από καιρό στην αποστολή τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. Εκτός έμεινε ο Γιασίν Αγιούμπ που ταλαιπωρήθηκε μέσα στην εβδομάδα από γαστρεντερίτιδα.

Η προπόνηση ξεκίνησε με κορόιδο, οι πράσινοι συνέχισαν με παιχνίδι σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ και Σέχου, θεραπεία έκανε ο Σαβιέρ, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο Καραγιάννης. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης.

Προβάδισμα οι έντεκα του ντέρμπι

Από κει και πέρα και σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Ρουμάνος τεχνικός, η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει θα είναι εκείνη που ξεκίνησε απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ζαγαρίτης, δεξί ο Σάντσες και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος η τριάδα στην μεσαία γραμμή. Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες στα άκρα και στην κορυφή του 4-3-3 ο Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα