Αλί Γκαζάλ: «Ζήτησα να φύγω από την Λάρισα επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

Αλί Γκαζάλ: «Ζήτησα να φύγω από την Λάρισα επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αλί Γκαζάλ: «Ζήτησα να φύγω από την Λάρισα επειδή δεν ήμουν καλά ψυχολογικά»

bet365

Ο Αιγύπτιος μέσος Αλί Γκαζάλ εξήγησε γιατί έλυσε το συμβόλαιο του με την Λάρισα αποδεχόμενος την πρόταση που του έκανε η Σμούχα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 28χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί», καταγράφοντας 15 συμμετοχές από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και αποκτήθηκε από την ομάδα του Κάμπου.

Ο Αλί Γκαζάλ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Σμούχα, μίλησε στην ιστοσελίδα kooora.com για τον τραυματισμό που τον επηρέασε ψυχολογικά, αλλά και την απόφαση του να ζητήσει να λυθεί η συνεργασία του με την ΑΕΛ.

«Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος, όμως έγιναν παράξενα πράγματα στην ομάδα. Δεν πήγαινε καλά η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν. Συμμετείχα στις υποχρεώσεις του συλλόγου, αλλά είχα έναν τραυματισμό, ο οποίος με επηρέασε ψυχολογικά.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος άλλαξε τον προπονητή και άρχισα να παίζω. Συμφωνήσαμε να αποχωρήσω όταν ήρθε η πρόταση της Σμούχα. Ζήτησα να ακυρώσουμε το συμβόλαιο μου λόγω της ψυχολογικής μου κατάστασης».

Ο Αιγύπτιος χαφ αναφέρθηκε παράλληλα και στον συμπατριώτη του, Αμρ Ουάρντα.

«Όταν πήγα στην Ελλάδα διαπίστωσα πως ο Αμρ Ουάρντα στον αγωνιστικό τομέα θεωρείται εκεί ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Όλοι όμως έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα