Μπρούνο Γκάμα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Μπρούνο Γκάμα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Gazzetta team
Μπρούνο Γκάμα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και για τα όσα είπε στους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε αρχικά στο κίνητρο της νίκης. «Είμαστε καλά, νιώθουμε κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι καθώς είναι γνωστό τι σημαίνει για μας, για τον κόσμο αλλά και για το κλαμπ. Πάντα τα ντέρμπι είναι μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να προετοιμάσεις τον εαυτό σου για μια μεγάλη μάχη. Κίνητρο για μας είναι να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, να αποδείξουμε την αξία της ομάδας μας».

Ο Μπρούνο Γκαμα ρωτήθηκε για την εμπειρία του από αυτά τα παιχνίδια, αλλά και για το αν μίλησε στους συμπαίκτες του. «Είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι γιατί δεν θα έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας ο οποίος πάντα μας δίνει ώθηση, ειδικά σ’ αυτά τα παιχνίδια. Θα ήταν πολύ διαφορετικά αν είχε κόσμο. Αυτό που είπα στους συμπαίκτες μου είναι ότι πρέπει να μπούμε με δύναμη και πάθος .Ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Να αποδείξουμε ότι δικαίως είμαστε στην πρώτη θέση. Έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται αλλά και την ικανότητα».».

Σχετικά με τη σεζόν που πραγματοποιεί, απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα έρθει για να πάρει το αποτέλεσμα αλλά παίζουμε στο σπίτι μας και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την ανωτερότητά μας. Πρέπει να έχουμε πάθος, συγκέντρωση και να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας».

SUPERLEAGUE NEWS FEED