Μαρτίνς: «Πάντα δίπλα μας ο Μαρινάκης, περιμένει αντίδραση»

Μαρτίνς: «Πάντα δίπλα μας ο Μαρινάκης, περιμένει αντίδραση»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Πάντα δίπλα μας ο Μαρινάκης, περιμένει αντίδραση»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς στη Λαμία, τη στεναχώρια μετά την ήττα από την Πόρτο, αλλά και την αντίδραση που περιμένει να δει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στο πλαίσιο των δηλώσεων πριν από το ματς με τη Λαμία μίλησε στη Nova για:

Την ήττα από την Πόρτο: «Είμαστε απογοητευμένοι και λυπημένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει με αυτόν τον τρόπο αυτά τα παιχνίδια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε, αλλά όλες οι ομάδες περνάνε από δύσκολες φάσεις. Έτσι και ο Ολυμπιακός, αλλά είμαστε σίγουροι πως θα την ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη φάση. Ήδη προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα μας με τη Λαμία και είναι σημαντικό για μας να παίξουμε με δύναμη, χαρακτήρα και να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα: «Είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμος να μας υποστηρίξει, αλλά περιμένει τα καλύτερα από μας. Είναι εδώ για να μας στηρίζει, ώστε να δίνουμε το καλύτερο. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, αλλά πρέπει να βγούμε από αυτή. Μας είπε ότι περιμένει από μας το καλύτερο και ότι είναι εδώ για να δει από μας να αντιδρούμε».

Το ματς με τη Λαμία: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Στο Champions League είχαμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σκοράρουμε. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία παίζει κλειστά και θα χρειαστεί χαρακτήρα και σωστή συμπεριφορά. Θα πρέπει να μιλήσει η προσωπικότητα των ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας, θα πρέπει να παίξουμε με πάθος. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και πρέπει να το κάνουμε και στη Λαμία».

Τον Τιάγκο Σίλβα: «Ο Τιάγκο είναι σε πολύ καλή φάση, είναι έτοιμος, έχει ρυθμό και το βλέπουμε. Έδωσε καλή εικόνα όταν είχε προβλήματα, όταν πέρασε μια δύσκολη φάση με τραυματισμούς. Θα παίξει την Κυριακή».

Την κλήρωση των «32» του Europa League: «Είναι ένα μίνι Champions League. Όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος».

SUPERLEAGUE NEWS FEED