Παναθηναϊκός: Ανυπόμονοι για τη Λεωφόρο οι παίκτες (pics)

Παναθηναϊκός: Ανυπόμονοι για τη Λεωφόρο οι παίκτες (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Ανυπόμονοι για τη Λεωφόρο οι παίκτες (pics)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδειξαν μέσω social media πόσο πολύ θέλουν ν' αγωνιστούν ξανά στη Λεωφόρο, κάτι που θα συμβεί το απόγευμα του Σαββάτου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Οι «πράσινοι», στο ανδρικό τμήμα, επιστρέφουν στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» έπειτα από 2,5 χρόνια και η περίσταση, αν και δεν είναι ιδανική από τη στιγμή που λείπει ο κόσμος, δεν παύει να είναι τρομερά ιδιαίτερη για τον σύλλογο και τους παίκτες.

Οι Σαβιέρ (αν και τραυματίας), Μακέντα, Χατζηγιοβάνης και Βιγιαφάνιες έδειξαν πόσο πολύ θέλουν να βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τον Αργεντινό να γράφει μάλιστα στα social media πως είναι... ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου είναι... ο κήπος του σπιτιού του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα