ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για ΑΕΛ

ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για ΑΕΛ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στην τελική ευθεία για ΑΕΛ

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΛ, με την αποστολή να αναχωρεί την Παρασκευή για τη Λάρισα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου του ΟΦΗ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (10/12) στο Παγκρήτιο στάδιο, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (12/12) με την ΑΕΛ.

Θεραπεία ακολούθησαν για μια ακόμη ημέρα οι Vajebah Sakor, Jonathan De Guzman, Adil Nabi, Felipe Souza και Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Ricardo Vaz έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας για το ματς με την ΑΕΛ, θα γίνει αύριο, Παρασκευή (11/12), στις 10:00 στο Παγκρήτιο στάδιο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας μέρας από το Ηράκλειο με προορισμό την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα