Όταν χάνεις τον έλεγχο και λες πολλά χωρίς ουσία…

Όταν χάνεις τον έλεγχο και λες πολλά χωρίς ουσία…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρεται σε όσα χθες έγιναν στην Επιτροπή Εφέσεων τονίζοντας τα βασικά σημεία και τα νέα στοιχεία, ενώ σχολιάζει και τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

«Κοιτάξτε το ρολόι σας…» είπε κάποια στιγμή ο πρόεδρος της Εφέσεων σε έναν από τους νομικούς εκπροσώπους του Ολυμπιακού. Είχε χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου γιατί ήθελε να πει και να ξαναπεί τα ίδια και τα ίδια υπέρ της Επιτροπής που όρισε ο Αυγενάκης, του μόνου στηρίγματος που έχει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας. Κουράστηκαν όμως όλοι από αυτή την μονότονη τακτική.

Μετά τη νομική σφαλιάρα από το CAS που κατακεραύνωσε το βασικό τους επιχείρημα περί της δεσμευτικότητας του πορίσματος της ΕΕΑ, έγινε φανερό ότι οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού δεν είχαν άλλο στήριγμα: «Μα αφού το γράφει ο Τύπος. Μα αφού το είπε ο Γεωργίου» ειπώθηκε μεταξύ άλλων! Έχουν ως ευαγγέλιο το πόρισμα των δικηγόρων της Επιτροπής που όρισε ο Αυγενάκης (χθες αμφισβητήθηκε ακόμη και η αυτοψία που υποστηρίζουν ότι έκαναν στη Ξάνθη) αυτό στηρίζουν και όταν κάποια στιγμή ο κ. Τσιρωνάς από πλευράς Ολυμπιακού αναφώνησε… «ας μην ξαναπάμε στο CAS» φανερώθηκε η μεγάλη αδυναμία να στηρίξουν τις θέσεις τους. Έφθασαν στο σημείο να υποστηρίξουν ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει ότι είναι αθώος, αφού εκείνοι μόνο μέσα από τις ακροβασίες της Επιτροπής όπου προεδρεύει ο κουμπάρος του Αυγενάκη, απέτυχαν να αποδείξουν ότι ο Καλπαζίδης που αγόρασε το ξενοδοχείο, ασκούσε κυριαρχική επιρροή στον Πανόπουλο! Κάτι που δεν αποδείχθηκε με στοιχεία σε καμία περίπτωση! Ούτε εντός γηπέδων βέβαια, ούτε έξω από αυτά. Όπως φυσικά δεν έχει φανεί ΚΑΜΙΑ σύνδεση των εταιριών που σχετίζονται με ΠΑΟΚ και Ξάνθη, κάτι που ΟΛΟΙ παραδέχονται ότι απέδειξε και στο CAS αλλά και στις εν Ελλάδι επιτροπές, ο καθηγητής Κατσάς από πλευράς του Δικεφάλου. Και ω του θαύματος προσπάθησαν να επιχειρηματολογήσουν για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης με βάση δύο αποτελέσματα του 2018-2019! Μετά δεν προχώρησαν γιατί δεν συνέφερε! Και φυσικά δεν συμφέρει να γενικεύσουμε τα συμπεράσματα που βγαίνουν για σχέσεις ομάδων και ΠΑΕ μέσα από τις παραδόσεις που δημιουργούνται εντός γηπέδων...

Τέλος πάντων η νέα εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων έχει ως νέο στοιχείο και ξεκάθαρο γεγονός την παραχώρηση των μετοχών της Ξάνθης στη νέα ιδιοκτησία του κ. Πάπας. Η μαρτυρία των ανθρώπων που εκπροσωπούν τη νέα ιδιοκτησία για το πώς και με ποιους διαπραγματεύτηκαν, αλλά και το πώς η ΕΕΑ ενέκρινε την μεταβίβαση από την μία πλευρά -που η ίδια αμφισβητούσε- στην νέα τάξη πραγμάτων, βάζει ταφόπλακα σε όλη αυτή την φάρσα που παίζεται εδώ και ένα χρόνο.

Το ξέρουν και στον Ολυμπιακό, το ξέρει και ο Κούγιας, ο οποίος να δείτε που μετά την απόφαση θα δηλώσει… «Χάσαμε, γιατί έλειπα εγώ». Και μεταξύ μας, μετά από αυτά (αυτογκόλ) που ακούστηκαν χθες από την μια πλευρά, μπορεί και να έχει δίκιο ο πρόεδρος της ΑΕΛ…

* Ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα με τη Γρανάδα και κλείνει μία ευρωπαϊκή πορεία που δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη. Θα χρειαστεί πολλή μελέτη από πλευράς όλων στον ΠΑΟΚ για να δουν τι έφταιξε κυρίως στα ματς του ομίλου και ειδικά σε αυτά με την Ομόνοια, που πλήγωσαν την ομάδα και την αφήνουν εκτός πρόκρισης. (Για όσα έγιναν το καλοκαίρι και για τον αποκλεισμό από την Κράσνονταρ, σίγουρα έχουν βγάλει συμπεράσματα…). Σήμερα, ο Γκαρσία μπορεί να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, να δώσει ευκαιρίες όπου θεωρεί ότι δεν έχει βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα και από την Κυριακή να μπει πλέον σε μία άλλη φάση χτισίματος της δικής του ομάδας.

* Λυπάμαι για τον Κλάτενμπεργκ. Έφθασε στο σημείο να αρνηθεί αυτό που βλέπουν τα μάτια του! Είδε και αυτός όπως ΟΛΗ η Ελλάδα την σφαλιάρα στον Ελ Καντουρί! Και όμως αρνήθηκε να σχολιάσει για πέμπτη φορά κάτι ξεκάθαρο σε φάση που αφορά τον ΠΑΟΚ. Χάνει την αξιοπιστία του και αυτό είναι το χειρότερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.