Η… υπεράσπιση της ΕΕΑ από τον Ολυμπιακό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στον ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Η… υπεράσπιση της ΕΕΑ από τον Ολυμπιακό δεν προκάλεσε καμία έκπληξη στον ΠΑΟΚ

bet365

Στον ΠΑΟΚ δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» βλέποντας τη νομική ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πολύωρη διαδικασία ενώπιον της Εφέσεων να υπερασπίζεται το πόρισμα της ΕΕΑ.

H… υπεράσπιση της ΕΕΑ από τη νομική ομάδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μεγαλύτερη διάρκεια της σημερινής πολύωρης διαδικασίας ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, όπου εκδικάστηκε από την αρχή η φερόμενη πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ούτε τους προκάλεσε κάποια έκπληξη.

Άλλωστε, όπως επισημαίνουν από τη Μικράς Ασίας, την ίδια ακριβώς στάση και την ίδια επιχειρηματολογία είχαν και τον περασμένο Ιούλιο ενώπιον του CAS, που με την απόφαση του επέστρεψε την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων για να την εκδικάσει από την αρχή.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν «έπεσαν από τα σύννεφα» βλέποντας τους νομικούς του Ολυμπιακού να υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσεως το αδίκημα που διαπίστωσε η ΕΕΑ βασιζόμενη στο πόρισμα της κ. Μαρούπα, άλλωστε ήταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, ήξεραν ότι δεν υπάρχουν επί της ουσίας νομικά επιχειρήματα, κάτι που επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, που να αποδεικνύουν την σύνδεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Καλπαζίδη, πλην του πορίσματος της ΕΕΑ.

Γι’ αυτό και χαρακτηριστικά οι νομικοί της πειραιώτικης ΠΑΕ απέφυγαν να αναφέρουν ως ένδειξη επιρροής τις μεταγραφές και τους δανεισμούς, αλλά στάθηκαν αποκλειστικά και μόνο στο πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ίδια επιτροπή που να θυμίσουμε ενέκρινε, όπως επισημάνθηκε και στη σημερινή ακροαματική διαδικασία από τους νομικούς της ΠΑΕ Ξάνθης, την αγοραπωλησία από τους κ.κ. Πανόπουλο-Συγγελίδη στον κ. Μπιλ Παπας, αναιρώντας επί της ουσίας τον ίδιο της τον εαυτό.

Το σίγουρο είναι πως μετά από την πολύωρη εκδίκαση της υπόθεσης, με τους εφέτες-δικαστές να μην μπαίνουν στη διαδικασία των ερωτήσεων, δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, άλλωστε οι εφέτες περιμένουν από τις εμπλεκόμενες πλευρές την κατάθεση υπομνημάτων μέχρι την προσεχή Τετάρτη 16/12 στις 12.00.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED