Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για «Αλεξανδρό» και «Ζάγα», κανονικά ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για «Αλεξανδρό» και «Ζάγα», κανονικά ο Μακέντα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση για «Αλεξανδρό» και «Ζάγα», κανονικά ο Μακέντα

bet365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίστηκε με εννέα απουσίες από το κανονικό πρόγραμμα στο Κορωπί! Επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα ο Μακέντα.

Ο Λάζλο Μπόλονι προσπαθεί όσο μπορεί να χαλαρώσει τους παίκτες που έχουν... τραβήξει το κουπί το τελευταίο διάστημα κι έτσι οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης έκαναν αποφόρτιση το πρωί της Τετάρτης στο προπονητικό κέντρο.

Ο αρχηγός, ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος χαφ είχαν κάνει το ίδιο και στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ, προστέθηκαν σήμερα (9/12) οι Αλεξανδρόπουλος και Ζαγαρίτης. Κανονικά προπονήθηκε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Απόντες ήταν επίσης οι Αγιούμπ και Καραγιάννης με γαστρεντερίτιδα και ίωση αντίστοιχα, ενώ, ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Σέχου. Θεραπεία ακολούθησε ο Σαβιέρ.

Για τους υπόλοιπους, η προπόνηση είχε εξάσκηση στα τελειώματα, έπειτα κυκλοφορία της μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα