ΑΕΛ: Ατομικό για πέντε

Gazzetta team
ΑΕΛ: Ατομικό για πέντε

bet365

Με τους Πλατέλλα, Νικολιά, Γρηγορόπουλο, Νούνιτς και Γκοτζαμανίδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση στις 15:30 στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Το περιεχόμενο της σημερινής προπόνησης περιείχε ενεργητική και παθητική αποκατάσταση για τους παίκτες οι οποίοι είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι,ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ταχυδυναμικές ασκήσεις με μπάλα, ατομικά και υποομαδικά .

Οι τραυματίες Πλατέλλας – Νικολιάς -Γρηγορόπουλος – Νούνιτς -Γκοτζαμανιδης εκτέλεσαν τα προγράμματα τους ακολουθώντας ο καθένας τους ξεχωριστό εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η αυριανή δραστηριότητα για την ομάδα μας περιλαμβάνει προπόνηση στις 11 στα Δένδρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα