Τόρζε: «Ημουν απλήρωτος» - ΑΕΛ: «Αγωγή αν δεν ανακαλέσει»

Τόρζε: «Ημουν απλήρωτος» - ΑΕΛ: «Αγωγή αν δεν ανακαλέσει»

Gazzetta team
Τόρζε: «Ημουν απλήρωτος» - ΑΕΛ: «Αγωγή αν δεν ανακαλέσει»

bet365

Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του γιατί αποχώρησε από τους «βυσσινί» και εκείνοι «απάντησαν» πως θα καταφύγουν στη δικαιοσύνη
Πρόσφατα ο Γκαμπριέλ Τόρζε αποχώρησε από την ΑΕΛ και μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του, πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα digisport .com, σχολίασε μεταξύ άλλων πως «δεν με πλήρωναν. Δεν είχαν αρκετά χρήματα λόγω της κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία. Δεν άντεξα άλλο και ήταν καλύτερα να φύγω».
Η πλευρά των «βυσσινί» όμως πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σχολίασε πως η αποπομπή του διεθνή Ρουμάνου εξτρέμ αφορούσε αγωνιστικούς λόγους και ότι είναι διατεθειμένη να καταφύγει στη δικαιοσύνη, εάν δεν ανακαλέσει.
«Αγωνίστηκε λόγω Covid την προηγούμενη σεζόν μόνο 2 μήνες, με ανύπαρκτη αγωνιστική παρουσία, εκτός ενός παιχνιδιού με τον Βόλο στη Λάρισα, όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ και φέτος ήταν μόνιμος αναπληρωματικός των ποδοσφαιριστών μας Τρούγιτς, Πλατέλλα και Πινακά, οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση με αυτόν και η μοναδική του προσφορά σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε ήταν μία σέντρα στο γκολ του Πινακά στο παιχνίδι στα Γιάννινα, όταν μπήκε σαν αλλαγή και έπαιξε ελάχιστα λεπτά. Ο δήθεν απλήρωτος Τόρζε για αυτήν την ασήμαντη προσφορά του μέχρι σήμερα έχει εισπράξει 70.000€ με τραπεζικές καταθέσεις και του οφείλουμε για την ολοσχερή εξόφληση του για ουσιαστική παρουσία μόλις 5 μηνών με ασήμαντη προσφορά 20.000€ τα οποία θα εισπράξει μέχρι τις 30/3/2021. Εμείς απλήρωτους αφήνουμε μόνο όσους δεν προσφέρουν και δεν δέχονται να λύσουν τα συμβόλαια τους, γιατί μόνο έτσι απαλλασσόμαστε από αυτούς. Στον Τόρζε αν δεν ανακαλέσει θα κάνουμε μήνυση και αγωγή», ανέφερε η ομάδα σε σχετική της ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα